Power & Source of Big Ideas

Issue with HDMI audio

Moderators: chensy, FATechsupport

Hello all, I'm having a new problem. I'm using an HDMI extractor to pull high-def audio for my project and it works flawlessly in quality. However, now I'm having an issue where as long as the audio is over HDMI, the media volume is forced to 100%. I cannot change it using the volume control, lock apps, volume apps, or anything. The moment I unplug the HDMI cable, I can change the volume. It could be that the extractor is communicating the volume level to the T4, but there must be something I can do. Any thoughts?

Thank you all.

Dai
Any thoughts? Please I could really use some suggestions.. lol. I'm at a loss at where to even begin looking. This isn't my forte.
Daitaro wrote:
Hello all, I'm having a new problem. I'm using an HDMI extractor to pull high-def audio for my project and it works flawlessly in quality. However, now I'm having an issue where as long as the audio is over HDMI, the media volume is forced to 100%. I cannot change it using the volume control,best washing machine in india lock apps, volume apps, or anything. The moment I unplug the HDMI cable, I can change the volume. It could be that the extractor is communicating the volume level to the T4, but there must be something I can do. Any thoughts? Thank you all. Dai


Hi I'm facing same problem. Please Help me!!
Can someone please help me!!
Since posting this, I have found the solution. I'm currently laying down for bed, but I will visit this thread over the next couple of days and layout what I've done. There are only code changes. Nothing else.

Who is online

In total there are 9 users online :: 0 registered, 0 hidden and 9 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 825 on Wed Aug 28, 2019 3:18 pm

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests